Welkom bij GGD, de lotto community van Amsterdam.

post_img_3_

GGD is een gemeenschap dat bestaat uit lotto liefhebbers woonachtig in omgeving Amsterdam. Houd je van het spelen van kansspelen als hobby, om je te vermaken of om een extra zakcentje mee te verdienen? Dan moet je zeker bij ons wezen, GGD is namelijk een platform waar lotto liefhebbers kunnen samenkomen om ervaringen en tips te delen.  Verder kan je hier ook een lotto syndicaat vormen waarmee je aan de slag gaat in een groepsspel. Kortom, het is de ideale omgeving voor iedereen die van het mooie lotto spel houdt.

Een platform voor het uitwisselen van tips, strategieën en ervaringen

Wil je graag weten welke strategieën je nou het beste kunt toepassen? Of ben je benieuwd naar de ervaringen van andere lottospelers bij de laatste trekkingen? GGD is het perfecte platform waar je dit soort dingen kunt bespreken: van strategieën, ervaringen, tips, tot het berekenen van de winkansen. Wat je ook maar bedenkt, wat je je ook maar afvraagt, gooi het in de groep en bespreek het met onze lotto community.

Ben jij een fanatieke lotto liefhebber? Dan ben je bij GGD helemaal aan het juiste adres. Dit is eindelijk de plek waar jij het uitgebreid kan hebben over je favoriete bezigheid: het spelen van de loterij. Bij GGD kan je terecht voor advies, het delen van je ervaringen, het stellen van vragen en het ontvangen van tips. Zo vergroot je ook je eigen winkansen, je zal namelijk alleen maar sterker staan in het spel door de gedeelde ervaringen en kennis. Maar dat is nog niet alles, bij GGD kan je je namelijk ook aansluiten bij een groepsspel.

Groepsspelen: lagere investering en hogere winkansen

Het is bij GGD mogelijk om een lotto syndicaat te vormen. Zo kunnen je dus samen met andere lottospelers een groep vormen en meedoen aan loterijen. Zo vergroot je én je kans én je speelplezier. Want samen spelen is toch nog leuker? Zo kun je met andere lotto fanaten een bepaalde loterij uitkiezen, een strategie bespreken, deelnemen aan een trekking en vol spanning afwachten of jullie in de prijzen vallen. En mocht dit helaas niet het geval zijn, dan geldt er nog altijd: gedeelde smart is halve smart.

Kortom, als groepsspeler kan je genieten van de volgende voordelen:

  • Lage investering;
  • Hogere kans op winst;
  • Gedeeld speelplezier;

Spreekt het spelen in groepsvorm jou ook aan? Dan kan je dus deelnemen aan een groepsspel, een groep spelers legt dan hun geld bij elkaar om een groot aantal loten te kopen. Hiermee stijgt de kans dat jullie in de prijzen vallen want simpelweg heb je bij meer loten ook een hogere winkans. Zo maak je dus met een relatief lagere investering een grotere kans op een mooie prijs.

Je kan natuurlijk een groepsspel spelen samen met je vrienden, familie of collega’s. Maar goed, niet iedereen heeft fanatieke lottospelers in zijn of haar omgeving. De virtuele lotto syndicaten van GGD kunnen dan echt een uitkomst bieden.. Zo kun je namelijk in een transparante, veilige en respectvolle omgeving deelnemen aan een groepsspel. Zo deel je samen de investering, de spanning en met een beetje geluk ook een hele mooie winst.

Neem gerust contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag meer informatie ontvangen over het spelen in een lotto syndicaat. We horen het graag en staan je met alle plezier te woord. Je kunt contact met ons opnemen door te bellen of door te mailen.

Waar wacht je nog op? Sluit je aan bij de GGD Lotto Community en geniet van alle bijkomende voordelen van het behoren tot onze gemeenschap:

  • Het uitwisselen van tips;
  • Het delen van kennis en strategieën;
  • Eindeloos praten over je favoriete bezigheid;
  • Meedoen in groepsspelen.

Zo zul je met nog meer plezier, kennis en hogere winkansen de loterij spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*